Goed zicht in uw auto?

De dagen zijn weer korter en het gure herfstweer is begonnen! Vooral tijdens de donkere maanden, wilt u goed zien en gezien worden als u in de auto rijdt. Het is daarom belangrijk dat u goed werkende verlichting en ruitenwissers heeft!

Verlichting:

De verlichting van uw auto heeft meerdere functies. Een koplamp zorgt dat u iets ziet, maar ook dat u goed wordt gezien door uw medeweggebruikers. Zonder werkende richtingaanwijzers kunt u uw intenties in het verkeer niet aangeven. En hoewel u het mistachterlicht heel weinig zult gebruiken, is het wel zo fijn dat het werkt wanneer u het nodig heeft. Laat uw verlichting gratis controleren bij ons. Plan vandaag nog een verlichtingscheck!

Zijn uw koplampen al aan vervanging toe en wilt u rijden met scherp, wit licht? Laat uw lampen vervangen door de WhiteVision ultra lampen!

ACTIE!

2x H4 stadslichten incl. montage, nu voor maar €39,99,-
2x H7 stadslichten incl. montage, nu voor maar €49,99,-

Philips WhiteVision ultra lampen geven u tot 60% meer zicht!

Ga voor een strakke look met de nieuwe Philips WhiteVision ultra-halogeenkoplampen. Deze lampen hebben de nieuwste coatingformule die zorgt voor een verbluffende kleurtemperatuur van 4200 Kelvin (van toepassing op H4, H7). Het zijn de witste legale halogeenlampen voor op de weg en de perfecte keuze als u op zoek bent naar een coole, stijlvolle upgrade.

 

Ruitenwissers:

Ruitenwissers zijn een belangrijk onderdeel op de auto. Ze zorgen ervoor dat u goed ziet tijdens extreme weersomstandigheden zoals een hoosbui en sneeuwval. Werken uw ruitenwissers niet meer optimaal? Dan raden wij aan om de ruitenwissers zo snel mogelijk te vervangen zodat u met goed zicht de weg op gaat. 

Heeft u last van een van onderstaande klachten:

  • De ruitenwissers laten strepen achter;
  • Een deel van uw ruit wordt niet goed schoon;
  • De ruitenwissers stuiteren over uw ruit;
  • De ruitenwissers maken veel geluid;
  • Er blijft een waas achter op uw ruit;
  • De wisrubbers aan de uiteinden laten los.

Kom dan bij ons langs of maak online een afspraak!