Stolk Prijzenfestijn

Boek online uw afspraak en win

Sinds de opstart in 2007 is Stolk Autoservice uitgegroeid tot één van de meest toekomstgerichte autobedrijven van Drenthe. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht met uw brandstofauto, maar ook met uw hybride of elektrische auto!

Met een vast jong en dynamisch team steken we graag voor u de handen uit onze mouwen. We volgens jaarlijks trainingen en werken met de nieuwste equipment om kwaliteit te waarborgen. Kom voor onderhoud, APK en veel meer bij Stolk Autoservice.

Maak iedere maand kans op fantastische prijzen

In 2021 houden we u niet alleen mobiel, u maakt ook nog eens hele gave prijzen! We hebben twee speciale actie voor u als klant.

Maak iedere maand kans

Maak iedere maand kans op prijzen! Deze prijzen variëren van blenders tot waardebonnen. Elke maand ligt er een verrassing klaar. Wilt u kans maken op deze prijzen? Meedoen is heel eenvoudig: plan een online afspraak!

Maak ieder kwartaal kans

Heeft u een afspraak gemaakt en bent u in de werkplaats langs geweest? Dan maakt u ook nog eens automatisch kans op één van deze vier prijzen: Bosch hogedrukreiniger, BBQ, Bosch accuboor en een boom box. Elk kwartaal maken we een gelukkige winnaar bekend.

U heeft dus volop kans!

Voorwaarden

De actie loopt tot en met 31 december 2021. Na de maandelijkse en kwartaal trekking krijgen de winnaars snel bericht.

Klik hier voor de spelvoorwaarden.

Wilt u kans maken op een van deze prijzen? Maak meteen een afspraak bij Stolk Autoservice!