fbpx

Auto Onderhoud Plan

Het Auto Onderhoud Plan is het concept om lang met uw auto door te kunnen. Met onderhoud, pechhulp en regelmatige controles is het Auto Onderhoud Plan het totaal pakket wat een automobilist nodig heeft om veilig en gerust de weg op te gaan.

Wat is het Auto Onderhoud Plan?

Het Auto Onderhoud Plan is een functioneel, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk onderhoudsplan voor uw auto. Hierbij zijn kosten besparen op het onderhoud en de betrouwbaarheid van de auto te behouden de belangrijkste uitgangspunten.

Het is belangrijk om tijdig en goed onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren. Dit verkleint namelijk de kans op onverwachte problemen. U wilt namelijk niet voor onaangename verrassingen komen te staan wanneer uw auto voor een onderhoudsbeurt naar de garage toe  moet. De waarde van uw auto zal ook afnemen wanneer deze meerdere mankementen vertoont. Bij Stolk Autoservice vinden wij ook het milieu erg belangrijk. Uw auto is namelijk ook milieuvriendelijker wanneer deze is aangesloten bij het Auto Onderhoud Plan. De visie van Auto Onderhoud Plan luidt: "Nooit meer een auto die u in de steek laat".

Wat dekt het Auto Onderhoud Plan?

Het Auto Onderhoud Plan dekt meerdere facetten van het onderhoud van uw auto. Onder andere de grote en kleine beurt, de APK, zomer en wintercheck, het bijvullen van uw vloeistoffen en het vervangen van de lampjes.

Echter wordt niet alleen een gedeelte van het onderhoud aan uw auto gedekt. Ook wanneer u met pech door heel Europa staat bent u blij dat u het Auto Onderhoud Plan heeft afgenomen. Wij bieden namelijk pechhulp door heel Europa aan, vervangend vervoer en een haal- en brengservice voor de auto. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u altijd snel weer op weg bent!

Stolk auto onderhoud

Auto Onderhoud Plan Extra's

Dingen als slijtage van onderdelen, schade door ongevallen en schade door vandalisme dekt het onderhoudsplan niet. Wel zijn er mogelijkheden om dit specifiek af te spreken. Het Auto Onderhoud Plan is daarnaast uit te breiden met verschillende extra services zoals het monteren van winter en zomerbanden. Zo kunt u al uw auto onderhoud regelen voor een vast, laag bedrag per maand.