fbpx

Trekhaak

Deze zomer een leuk dagje weg met uw (elektrische) fiets of wilt u met uw caravan of vakantie? Laat een trekhaak monteren bij Stolk Autoservice.

Als u deze zomer op pad gaat, kan een trekhaak niet missen. Bij Stolk Autoservice monteren wij de juiste trekhaak voor u, op basis van uw auto en wensen. Afhankelijk van uw auto kunt u kiezen uit verschillende types trekhaken: een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak of wegdraaibare trekhaak.

Trekhaak montage

Het monteren van een trekhaak is geen doe-het-zelf klusje. Er zitten namelijk een aantal voorwaarden aan het monteren van een trekhaak. De trekhaak moet deugdelijk bevestigd worden aan de chassis van de auto, de kentekenplaat zichtbaar en de elektronica volgens instructies worden aangelegd. Gebeurt dit niet op de juiste manier, dan ontstaan er storingen in uw auto. De specialisten die de trekhaak voor u monteren, zijn gekwalificeerd en worden continue bijgeschoold door ervaren trainers en gecertificeerde bedrijven. Zij monteren de trekhaak vakkundig voor u.

Verschillende types trekhaken

Er bestaan vaste, wegdraaibare en afneembare trekhaken. De vaste trekhaken zijn het voordeligst, deze zijn altijd klaar voor gebruik. Houd er wel rekening mee dat dit type altijd zichtbaar is. Bij een afneembare of een wegdraaibare, heeft u dit probleem niet. Daarnaast laten deze types trekhaken, de lijn van de auto intact.

Bij de keus tussen een 7-polige en 13-polige stekker is het bepalend waarvoor u de trekhaak gaat gebruiken. Voor een fietsendrager of aanhangwagen voldoet een 7-polige stekker. Gaat u de trekhaak gebruiken voor een caravan met constant stroomdraad (om bijvoorbeeld een koelkast te voeden), dan heeft u de 13-polige stekker nodig.

Fietsendragers

Ook voor het aanschaffen van een fietsendrager kunt u bij ons terecht. Elektrische fietsen zijn zwaarder dan gewone fietsen. Daarom zijn er speciale fietsendragers voor e-bikes op de markt. Wij hebben fietsendragers die geschikt zijn voor e-bikes, waar u gemakkelijk één of twee (elektrische) fietsen mee kunt vervoeren. Heeft u een gewone fiets? Ook zulke fietsendragers hebben wij in ons assortiment. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikte fietsendrager. Meer weten over welke types fietsendragers wij hebben, neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen? Neem contact met ons op of plan vandaag nog uw afspraak.