fbpx

Over ons

STOLK AUTOSERVICE is op 6 maart 2007 opgericht door de huidige eigenaar Emiel Stolk. Afgelopen 16 jaar is STOLK Autoservice een toonaangevend bedrijf geworden waar klanten worden ontzorgt in hun mobiliteit. Met een vast dynamisch team die graag voor u de handen uit de mouwen steken!

Vaste Medewerkers: Emiel Stolk, Thymo koopman en Dominic de Vries.

Part time en vakantie medewerkers: Sam Boverhof, Lorenzo Timmer, Daan Zinger, Julian Keijbets en Tom Pepping.

Onze medewerkers ontvangen u graag en staan persoonlijk voor u klaar!

3 APK keurmeesters waardoor continuïteit is gewaarborgd voor u als klant.

Ieder van ons heeft een persoonlijk opleidingsplan met technische cursus dagen. Meerdere momenten per jaar volgen wij product informatie trainingen van diverse leveranciers. Dit stelt ons in staat kwaliteit op hoogste niveau aan te bieden en te waarborgen voor in de toekomst.

Stolk Home Autoservice

Doordat wij geen auto’s verkopen zijn we volledig onafhankelijk m.b.t. reparatie en onderhoud aan uw auto of bestelauto. Wij helpen u om te blijven rijden tegen de laagst mogelijke autokosten! Garantie op uw nieuwe auto blijft bij ons gewoon van toepassing. Doordat we BOVAG-gecertificeerd zijn kunnen we de eventuele fabrieksgarantie namens u claimen. Ook de moderne hybride auto is bij ons van harte welkom.

Wij onderhouden of repareren uw auto uiteraard vakkundig en volgens fabrieksspecificaties met BOVAG-garantie. We maken daarbij gebruik van moderne diagnose-apparatuur. Wij hebben een gratis leenauto voor u klaar staan!

Een tour door Stolk Autoservice