fbpx

Onderhoud Elektrische voertuigen

De vraag vanuit de markt blijft groeien en consumenten kopen steeds vaker elektrische voertuigen. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn, daarom gaan wij met de ontwikkelingen in de markt mee. Stolk Autoservice is aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk EDGe Mobility.

Rijdt u elektrisch? AutoCrew Stolk Autoservice heeft de mogelijkheid om elektrische auto’s te onderhouden. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid voor onderhoud en reparatie van uw elektrische auto. Onze werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur en tools! Dit geeft ons de mogelijkheid om een goede diagnose te stellen en om elektrische of hybride auto’s goed te onderhouden.

Elk auto heeft onderhoud nodig, of u nu met een brandstofmotor rijdt of volledig elektrisch. Het onderhoud aan elektrische voertuigen, gaat alleen net wat anders in zijn werk. Hoewel in een hybride auto ook nog een brandstofmotor heeft, zit in een volledig elektrische auto zoals een Tesla alleen maar elektrische componenten. Bij een elektrische voertuig hoeft u dus geen rekening te houden met olie verversen, vervangen van brandstoffilters of bougies, reparaties van mechanische onderdelen of emissiecontroles. Aan welke elektrische componenten moet u dan denken? Aan de accu, het oplaadsysteem en de elektromotor bijvoorbeeld. Deze componenten dienen eens in de zoveel tijd gecontroleerd te worden en behoeven goed onderhoud.

Deze nieuwe technieken stellen nieuwe eisen aan onze monteurs. Vanwege de complexe elektronica en de hoge elektrische spanning die nodig is voor aandrijfsystemen, is het noodzakelijk dat de juiste kennis en apparatuur aanwezig is. De medewerkers van AutoCrew Stolk Autoservice worden daarom jaarlijks bijgeschoold. Dankzij de aanwezige kennis, ervaring en onze speciaal ingerichte werkplaats, kunnen wij uw auto goed onderhouden en repareren.