fbpx

APK

Bij ons kunt u terecht voor uw APK-keuring, onderhoud, winter- en vakantiecheck, cleaning en vervangend vervoer. Wij helpen u snel weer de weg op!

APK-keuringen

Voor u weet is het weer zover: De APK van uw auto verloopt. Wij begrijpen heel goed dat u niet achteraf verrast wilt worden door hoge kosten wanneer de keuring al achter de rug is. Daarom maken we voordat er ook iets gerepareerd wordt een exacte prijsopgave van alle noodzakelijk reparaties. Ook kijken we naar adviserende onderhoudszaken zodat u exact weet hoe uw auto erbij staat en op de hoogte bent van eventuele toekomstige reparaties. Maak snel een afspraak voor uw APK!
PRIJSOPGAVE = FACTUUR       AFSPRAAK = AFSPRAAK

Onderhoud

Regelmatig en goed onderhoud van uw auto is belangrijk voor de levensduur van uw auto, uw veiligheid en het milieu. Voorkom daarom onnodige reparaties, zo bespaart u op lange termijn kosten. Onderhouden auto's zijn bedrijfszeker en geven een auto een betere waarde bij verkoop. Ook zijn wij uw adres voor Tesla, Toyota, Opel, Hyundai, Kia, Nissan hybride of volledig elektrische auto's. Met als extra service een (snel) oplaadpunt voor uw Plug-in of volledige EV-auto.

APK Stolk

Vervangend vervoer

Voor sommigen is een auto niet alleen een vervoermiddel maar ook een belangrijk hulpmiddel bij hun werk; onmisbaar dus. Opdat wij uw auto goed onderhoud kunnen geven, bieden wij u gratis vervangend vervoer aan zolang uw auto bij ons in onderhoud of reparatie is. Ook een haal- en brengservice is geen enkel probleem. Wij staan graag voor u klaar.

Wijzigingen per januari 2024

Brandstofverbruiksgegevens uitlezen APK2
Alle lidstaten van de Europese Unie (EU) moeten verplicht gegevens over het brandstof- en eventueel elektriciteitsverbruik van bepaalde voertuigen verzamelen tijdens de APK.

Dit staat in Uitvoeringsverordening202l/392. Deze gegevens moeten wij als garagehouder uitlezen en naar de RDW sturen. Zij
verzamelen deze en sturen ze één keer per jaar naar het Europees Milieuagentschap. Daarna verwijdert de RDW alle gegevens definitief. Verder wordt er niets met deze gegevens gedaan.

Als vanzelfsprekend is het mogelijk om het versturen van deze gegevens over uw voertuig te weigeren. Geef dit dan aan bij ons, voorafgaand aan het maken van de afspraak.