fbpx

Volvo-specialist

‘Designed around you,’ luidt de slogan van Volvo en zo richten wij onze service ook voor u in. Bent u op zoek naar een specialist die het beste uit uw Volvo haalt? Dan zit u bij Stolk Autoservice goed. Wij weten alles over het Zweedse merk Volvo. U kunt dan ook met alle type Volvo’s bij ons terecht, ook met het elektrische model Polestar.

Volvo-servicebeurten

In onze werkplaats hebben wij speciale Volvo-apparatuur. Dit in combinatie met de kennis en ervaring die de monteurs bezitten, sleutelen wij met alle liefde aan uw Volvo. Wij kennen uw Volvo dan ook van binnen én van buiten. Kom bij ons voor een onderhoudsbeurt, schadeherstel of een diagnose. Bij het repareren of onderhouden van uw auto, maken wij altijd gebruik van originele onderdelen. U behoudt de fabrieksgarantie bij ons.

Naast de Volvo-servicebeurten, kunnen wij het volgende voor u betekenen:

  • Software updaten;
  • Digitaal serviceregister voor fabrieksonderhoud up-to-date houden;
  • Gewenste accessoires monteren.

Alles in overleg

Mochten wij tijdens onderhoud, reparatie of het herstellen van foutmeldingen, tegen mankementen aan lopen, dan nemen wij eerst contact met u op. U ontvangt achteraf geen onverwachte kosten. Heeft u vragen over uw Volvo of wilt u meer weten over een type Volvo? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Heeft u onze Volvo-service nodig? Bel of app voor een vrijblijvend advies of maakt direct een afspraak.