fbpx

Camper onderhoud

Alle campers van A tot Z zijn welkom in onze goed uitgeruste werkplaats

Om jarenlang te blijven genieten van uw camper, is het van belang om regelmatig uw camper voor onderhoud naar de garage te brengen. Bij Stolk Autoservice is een van onze specialiteiten het onderhoud aan uw camper. Ook voeren wij reparaties en herstelwerkzaamheden uit voor uw camper Onze professionele monteurs hebben de benodigde kennis en het beste gereedschap. Zo loopt uw camper snel weer op rolletjes.

Camper Stolk 2

Ook wanneer u de camper niet veel gebruikt, is het noodzakelijk om goed onderhoud uit te laten voeren door een professional. Door het lange stilstaan is de kans op uitgedroogde banden en aangetaste onderdelen aanzienlijk groter. Veel technische mankementen zijn vaak niet te zien, waardoor het meer schade op kan leveren in de toekomst. Na onze onderhoudsbeurt en eventuele reparatie kunt u veilig en met een gerust hart de weg weer op.

De voordelen van goed onderhoud aan uw camper:

Recht daartegenover staat achterstallig onderhoud en ongedane reparaties aan de camper. Dit kan leiden tot onnodige kosten, een kortere levensduur van uw camper en pech onderweg. Wanneer onze vakkundige monteurs mankementen aantreffen tijdens de onderhoudsbeurt, nemen zij direct contact op met u als eigenaar om de vervolgstappen te bespreken. Zo komt u nooit voor onverwachtse kosten te staan.

Wilt u het interieur van uw camper voor onderhoud naar de garage brengen? Bekijk dan hier de interieurdiensten.

Wilt u een afspraak maken voor uw camper?