fbpx

Stolk Mobiliteitsgarantie

Vertrouwd op weg met de Stolk Mobiliteitsgarantie: Krijg gratis pechhulp bij voorgeschreven jaarlijks onderhoud!

Het kan helaas iedereen overkomen, een lampje dat gaat branden op het dasboard van uw auto. In enkele gevallen kunt u doorrijden, maar vaak komt u stil te staan met pech. Dit is erg vervelend, zeker als u een afspraak heeft. Met Stolk Autoservice hoeft u hier zich geen zorgen meer over te maken! Met de Stolk Mobiliteitsgarantie helpen wij u meteen weer op weg.

Goed onderhoud betekent gratis mobiliteitsgarantie!

Met een goed onderhouden auto voorkomt u hoge reparatiekosten en pech onderweg. Bij Stolk Autoservice geloven wij in de kwaliteit van het onderhoud dat wij afleveren, daarom krijgt u bij elke grote onderhoudsbeurt en voorgeschreven onderhoud een gratis mobiliteitspas. Dit houdt in dat u een jaar lang verzekerd bent van hulp bij autopech in Nederland en Europa. Voeren wij na een jaar een onderhoudsbeurt uit aan uw auto? Dan verlengen wij de mobiliteitspas voor u! Ga vertrouwd en veilig de weg op met de mobiliteitsgarantie van Stolk Autoservice.

U heeft autopech en nu? Pechhulp alarmcentrale

Bent u in de buurt van Stolk Autoservice? Bel dan eerst ons via 0521-345844. Bent u wat verder weg? Dan kunt u bellen naar de pechhulpservice alarmcentrale. De medewerkers van de pechhulpcentrale helpen u snel weer op weg door het vinden van een passende oplossing. Dit kan bestaan uit technisch advies en wanneer dit niet voldoende is, komt de pechhulp naar u toe. Bij pech, in binnen- en buitenland, staan wij 24/7 voor u klaar. De pechhulp alarmcentrale is bereikbaar op 088-8778087.

Stappen voordat de pechhulp arriveert

Zet de auto zo ver mogelijk aan de rechterkant van de weg en indien mogelijk, in de berm. Doe uw alarmlichten aan en draai de wielen van de auto naar rechts. Trek een veiligheidshesje aan, gebruik de gevarendriehoek en blijf nooit in de auto zitten. Zorg ervoor dat u de juiste locatie doorgeeft aan de alarmcentrale.

Wilt u gebruikt maken van de Stolk Mobiliteitsgarantie? Maak dan snel een afspraak voor een voorgeschreven jaarlijkse onderhoudsbeurt!