fbpx

Camperreparatie en -herstel

De vakantie is voorbij. Na een aantal weken ertussenuit te zijn geweest kom je terug bij je vertrouwde huis. Wanneer je thuis bent is de camper niet meer in gebruik. Wel is er op vakantie door de hevige wind een scheur ontstaan in het luifeldoek. Helaas was het niet te voorkomen. Wanneer een camper gebruikt wordt kan het voorkomen dat er onderdelen van de camper stukgaan of er onderdelen vervangen dienen te worden na schade. Bij Autoservice Stolk adviseren en repareren wij uw camper spoedig zodat u weer veilig op pad kan.

Welke schade repareert STOLK?

Bij Autoservice Stolk hebben wij deskundig personeel om uw camper te repareren van de schade die u hebt opgelopen. Zo vervangen wij zowel de technische onderdelen onder de motorkap als uitgedroogde banden na een lange stilstand. De reparaties van A tot Z. Er zijn twee verschillende soorten reparaties: Noodzakelijke reparaties en preventieve reparaties.

Noodzakelijke reparaties

Noodzakelijke reparaties zijn reparaties die zo spoedig mogelijk uitgevoerd moeten worden. Bij het uitstellen van deze reparaties zal vaak verdere schade ontstaan aan de auto. Voorbeelden van deze acute schade is het repareren van de motor. Op deze reparaties kun je beter niet besparen. Ook kan het zijn dat er schade is gereden of dat uw camper in een ongeluk is beland. Ook hiervoor kunt u terecht bij Autoservice Stolk.

Preventieve reparaties

Preventieve reparaties zijn reparaties die niet per direct uitgevoerd hoeven te worden omdat de schade, de werking van de auto niet belemmerd. Voorbeelden hiervan zijn lakschade en schade aan de velgen van de auto.  Deze reparaties zorgen ervoor dat de auto door een ringetje te halen is, maar hier kan op bespaard worden zonder verdere problemen te krijgen.

Interieur reparaties

Is er bij gebruik van de camper in het interieur schade ontstaan? Dit kan zijn een gordijnrail die van de kant gevallen is of een scharnier van een van de kasten die kapot is. Ook hiervoor kunt u bij AutoCrew-garage Stolk Autoservice terecht. Dit geldt voor het gehele interieur.

Wilt u een afspraak maken voor een reparatie voor uw camper?