fbpx

Aircoservice

Airco in uw auto is fijn als deze op de juiste manier werkt en wordt gebruikt. Ook de airco in uw auto heeft onderhoud nodig. Bij ons wordt de airco tijdens regulier onderhoud op z'n minst gecontroleerd op werking en prestatie. Tevens adviseren wij om gemiddeld elke 4 jaar het aircosysteem te onderhouden of te laten nakijken. Dat houdt in dat het systeem maximaal gevuld wordt met koudemiddel, er nieuwe olie wordt toegevoegd en wordt er een UV lekdetectie uitgevoerd.

Goed onderhouden airco's zijn bedrijfszeker en voorkomen in veel gevallen schade met dure reparatiekosten. Wordt er aircoservice uitgevoerd i.c.m. regulier onderhoud, dan ontvangt u 50% korting op deze verrichting/dienst! Mocht de airco onverhoopt defect raken, dan heeft Stolk Autoservice de specifieke apparatuur om de airco te repareren. Een aircocheck of een normale servicebeurt kunnen wij uitvoeren terwijl u wacht.

Ook kan een aircosysteem nare luchtjes verspreiden als deze wordt ingeschakeld. Wij kunnen doormiddel van een antibacterieel reinigingsmiddel de verdamper reinigen en gelijk het interieurfilter vervangen.

Airco Stolk