fbpx

Wintercheck

Het is weer dat tijd van het jaar.. De winter staat voor de deur. En dat betekent dat het tijd is voor een wintercheck voor uw auto. Maar waarom is een wintercheck zo belangrijk?

Tijdens de wintercheck wordt uw auto gecontroleerd door een van onze monteurs om er zeker van te zijn dat hij klaar is voor de kou en de winterse weersomstandigheden. Een wintercheck bestaat uit een controle van de meest essentiƫle punten van een auto, zoals bijvoorbeeld de verlichting, remmen, banden en verwarming.

Het voordeel van een wintercheck is dat het u een gevoel van veiligheid geeft. U weet dat uw auto klaar is voor de winter en dat u veilig op pad kunt. Bovendien voorkomt u pech en kunt u eventuele problemen voorkomen voordat u een lange reis begint.

Als u een wintercheck hebt gedaan, is het belangrijk om uw auto gedurende de winter goed te onderhouden. Zorg ervoor dat u de olie en koelvloeistof regelmatig controleert. Controleer ook de bandenspanning en bandenprofiel.

De wintercheck is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat uw auto klaar is voor de winter. Door een wintercheck te doen voorkomt u pech en zorgt u ervoor dat uw auto in goede staat blijft. Investeer in uw auto en reis veilig deze winter. .