fbpx

EK Voetbal Actie!

Deze zomer wordt het EK voetbal gespeeld en eindelijk zijn we er weer bij! Om deze prachtige oranje sportzomer wat extra kleur bij te zetten hebben wij een mooie actie!

Op vrijdag 11 juni wordt het EK voetbal afgetrapt. Dan staan Turkije en Italië tegenover elkaar in de Italiaanse hoofdstad Rome.

Op zondag 13 juni is het dan eindelijk zover. Oranje verschijnt voor het eerst in zeven jaar weer aan de aftrap van een groot toernooi. Tegenstander in de Amsterdam ArenA is Oekraïne. Om 21.00 begint de wedstrijd.

Het tweede groepsduel van Oranje vindt op donderdag 17 juni plaats, ook deze wedstrijd vindt plaats in de Amsterdam ArenA, de tegenstander in deze wedstrijd is Oostenrijk.

De laatste wedstrijd in Poule C van het Europees Kampioenschap wordt eveneens in de Amsterdam ArenA gespeeld. Tijdens dit duel is Noord-Macedonië de tegenstander. Laten we hopen dat Oranje zich na deze drie wedstrijd heeft verzekerd van een plek in de knock-outfases van het toernooi. Zodat we nog vaker kunnen genieten van de Oranje Leeuwen!

In de periode van 11 tot en met 26 juni verdelen wij 70 Stolk Autoservice voetballen! Vul onderstaand contactformulier in en scoor net zo vaak als de Oranje leeuwen!

EK Voetbal Actie