Over ons

STOLK AUTOSERVICE is op 6 maart 2007 opgericht door de huidige eigenaar Emiel Stolk. Afgelopen 13 jaar is STOLK Autoservice een toonaangevend bedrijf geworden waar klanten worden ontzorgt in hun mobiliteit. Met een vast dynamisch team die graag voor u de handen uit de mouwen steken!
Emiel Stolk (35), Tom Pepping (22), Thymo Koopman (19) of Iris van Kal (27) ontvangen u graag en staan persoonlijk voor u klaar! 

2 APK keurmeesters waardoor continuiteit is gewaarbord voor u als klant.

Ieder van ons heeft een persoonlijk opleidingsplan met techinsche cursus dagen. Meerdere momenten per jaar volgen wij product informatie trainingen van diverse leveranciers. Dit stelt ons in staat kwaliteit op hoogste niveau aan te bieden en te waarborgen voor in de toekomst.

Doordat wij geen auto’s verkopen zijn we volledig onafhankelijk m.b.t. reparatie en onderhoud aan uw auto of bestelauto. Wij helpen u om te blijven rijden tegen de laagst mogelijke autokosten!   Garantie op uw nieuwe auto blijft bij ons gewoon van toepassing. Doordat we BOVAG-gecertificeerd zijn kunnen we de eventuele fabrieksgarantie namens u claimen. Ook de moderne hybride auto is bij ons van harte welkom.  

Wij onderhouden  of repareren uw auto uiteraard vakkundig en volgens fabrieksspecificaties met BOVAG-garantie. We maken daarbij gebruik van moderne diagnose-apparatuur.  Wij hebben een gratis leenauto voor u klaar staan!         

stolk 12,5 jaar