Leg het Paas Parcours af!

Stolk Autoservice organiseert op 2e paasdag, maandag 5 april, het Paas Parcours. Aan deze Coronaproof activiteit kan iedereen gratis deelnemen.

In een eigen auto gaan teams een parcours, welke ongeveer in anderhalf uur voltooid kan worden, door de gemeente Westerveld afleggen. De route zal uitgezet worden aan de hand van puzzels en onderweg dienen een aantal opdrachten voltooid te worden. Voor de teams die deze dag de meeste punten weten te behalen zijn er leuke prijzen te winnen en daarnaast krijgen alle deelnemers een goedgevulde goodiebag.

Er zijn een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar (iedereen start Coronaproof na elkaar vanuit Dieverbrug tussen 12.30u en 15.00u) en vol = vol. Reserveer dus snel een gratis startplek door onderstaand formulier in te vullen. U krijgt binnen 24 uur na aanmelding een bevestiging van uw aanmelding per mail toegestuurd.

Lees hier de algemene voorwaarden van het Paas Parcours.

Wij zitten vol! Bedankt voor alle aanmeldingen en wij zien u graag op 2e paasdag.

Paas-Parcours Promo
Wij zoeken een nieuwe collega!

Wil je uitdagingen aangaan, werken in een gezellig team en jezelf verder ontwikkelen? Dan zoeken we jou! Stolk Autoservice is één van de meest toekomstgerichte autobedrijven van Drenthe. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken met de nieuwste equipment en krijg je een op maat gemaakt opleidingsplan. 

Interesse? Lees verder en solliciteer!