fbpx

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega!

Werkplaatsreceptionist(e) / Service Adviseur bij Stolk Autoservice in Dieverbrug

Functie omschrijving Werkplaatsreceptionist(e) / Service Adviseur bij Stolk Autoservice in Dieverbrug

Als Service Adviseur ben je bij Stolk Autoservice Dieverbrug het visitekaartje, de gastheer / gastvrouw en de schakel tussen de werkplaats en de klant. Kortom een zeer mooie maar ook verantwoordelijke job. Je bent verantwoordelijk voor een goede ontvangst en behandeling van de klanten en hun voertuigen. Jouw taken bestaan uit het adviseren over en verkopen van onderhoud, reparatie en aanverwante zaken. Dit alles verwerk je op een vakkundige manier op de werkorders, in de planning en administratie. Natuurlijk ben je verantwoordelijk voor een zo efficiënt mogelijke planning. Ben jij vele jaren actief geweest in de werkplaats en zoek je lichamelijk een andere belasting in het autovak ? Zet je ervaring en kennis in om een perfecte en andere klantbeleving te creëren door jouw persoonlijk contact.

Functie eisen

Vanzelfsprekend beschik je over recente ervaring als Werkplaatsreceptionist / Service Adviseur binnen een universeel garagebedrijf. Je gaat deze functie het liefst fulltime vervullen. Verder ben je een kei in het maken van planningen en wil je werken in een klein team van specialisten. Tenslotte verwachten wij dat je flexibel bent, oplossings- en klantgericht werkt.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een goed salaris met eventueel een reiskostenvergoeding. Je mag werken in een leuk en gezellig familiebedrijf en krijgt een uitdagende en afwisselende functie. Daarnaast is het in de toekomst mogelijk om te groeien naar meer uren.

Bedrijfsprofiel

Stolk Autoservice Dieverbrug is op 6 maart 2007 opgericht door Emiel Stolk en is afgelopen 14 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf waar klanten worden ontzorgd in hun mobiliteit. Stolk Autoservice is onderdeel van AutoCrew en de klanten kunnen hier terecht voor onderhoud en reparatie van alle typen en merken auto’s.

Het team van Stolk Autoservice bestaat uit Emiel, Tom, Thymo, Domenic, Iris en stagiaires en zaterdaghulpen. Door het kleine en jonge team heerst er een erg fijne en gemoedelijke sfeer.
Dat in combinatie met de hoge mate van service heeft ervoor gezorgd dat Stolk Autoservice een grote, trouwe en diverse klantenkring heeft opgebouwd. Het werk in de werkplaats is dan lekker divers en afwisselend.

Daarnaast heeft Stolk Autoservice een goede band met de opleidingscentra en leiden zij continue techneuten op in hun werkplaats.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil je graag onderdeel worden van ons team? Stuur dan snel je CV en motivatie naar emiel@stolkautoservice.nl of vul onderstaande formulier in.

*Heb je werkervaring in de werkplaats en zou je daar ook nog steeds enkele uren ingezet willen worden e/o werkzaamheden willen uitvoeren naast de functie serviceadviseur?! Laat het ons dan weten bij je sollicitatie!

 

Solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.