fbpx

EDGe Mobility

Uw expert in elektrisch rijden

Wilt u advies over hybride of elektrische voertuigen? Dat kan bij uw eigen garage! Wij zijn namelijk aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrisch rijden: EDGe Mobility.

Kwaliteitskeurmerk hybride en elektrische voertuigen

EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden. Dankzij de trainingen van EDGe Mobility hebben onze monteurs en verkoopmedewerkers aanvullende kennis en vaardigheden op het gebied van elektrisch rijden. Wij kunnen automobilisten die elektrisch rijden optimaal informeren en van dienst zijn.

De werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur en tools! Dit geeft ons de mogelijkheid om een goede diagnose te stellen en om elektrische of hybride auto’s goed te onderhouden. Mocht er een complex vraagstuk zijn, dan geeft EDGe Mobility technische ondersteuning.

Laadpaal kopen?

Niet alleen voor advies en onderhoud kunt u bij ons terecht, maar ook voor het laden. Wij beschikken over een laadpaal die u tijdens openingstijden kunt gebruiken. Wilt u zelf een laadpaal aanschaffen? Dat is mogelijk bij ons. Bij het aanschaffen van een laadpaal komen wij deze bij u installeren.

Wilt u  meer informatie over elektrisch rijden? Hoe lang accu’s meegaan en wat de prijs is als deze vervangen moet worden? Of heeft u misschien andere vragen voor ons? U kunt bij ons terecht met al uw vragen over elektrisch rijden! Wij adviseren en informeren u graag.

Rijdt u in een Tesla? Lees meer over Tesla onderhoud en banden.