fbpx

EV-onderhoud

De vraag vanuit de markt blijft groeien en consumenten kopen steeds vaker elektrische voertuigen. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn, daarom gaan wij met de ontwikkelingen in de markt mee. Stolk Autoservice is aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk EDGe Mobility. Dit houdt in dat ons bedrijf gespecialiseerd is in elektrische voertuigen. Heeft u een hybride of elektrische voertuig? Voor onderhoud, reparatie en al uw vragen over elektrische voertuigen, kunt u bij ons terecht. De specialisten staan voor u klaar.

Stolk Autoservice: ervaring, kennis en apparatuur

Elk auto heeft onderhoud nodig, of u nu met een brandstofmotor rijdt of volledig elektrisch. Het onderhoud aan elektrische voertuigen, gaat alleen net wat anders in zijn werk. Hoewel in een hybride auto ook nog een brandstofmotor heeft, zit in een volledig elektrische auto zoals een Tesla alleen maar elektrische componenten. Hierbij kunt u denken aan de accu, het oplaadsysteem en de elektromotor. Deze componenten dienen eens in de zoveel tijd gecontroleerd te worden.

Deze nieuwe technieken stellen nieuwe eisen aan de monteurs. Vanwege de complexe elektronica en de hoge elektrische spanning die nodig is voor aandrijfsystemen, is het noodzakelijk dat de juiste kennis en apparatuur aanwezig is. Onze medewerkers worden daarom jaarlijks bijgeschoold. Dankzij de aanwezige kennis, ervaring en onze speciaal ingerichte werkplaats, kunnen wij uw auto goed onderhouden en repareren.