V9BZqXP8B150f1CzqFr828DtLr05L5ye06x564nR

Hoi Ik ben TOM PEPPING uit Beilen en monteur bij Stolk

 

Tom Pepping, 22 jaar en komt uit Beilen

Mijn vaardigheden: Technisch specialist & APK keurmeester

Tijdens mijn opleiding(en) heb ik bij universele autobedrijven en dealers meegelopen in de werkplaats. Na mijn afgeronde opleiding heb ik 2 jaar gewerkt bij een universeel autobedrijf in Beilen, mijn ambities waren groter dan het bedrijf mij kon bieden. Via iemand uit mijn omgeving ben ik terecht gekomen bij Emiel Stolk. Sinds juni ga ik elke dag met plezier en ambitie aan het werk in de complete en goed georganiseerde werkplaats. Het teamverband vind ik prettig en daardoor heb ik veel plezier in het werk. Van echt sleutelwerk tot gericht storingen zoeken, geen enkel klus is mij te gek. Tevens heb ik al cursussen gevolgd m.b.t. hybride en EV-auto’s en begin ik binnenkort met een nieuw schooljaar via het opleidingsplan wat Emiel mij biedt.

Naast automonteur ben ik zeer fanatiek vrijwillig brandweerman op de post in Beilen. Net zoals in de werkplaats, is ook hier teamwork erg belangrijk. Ik volg bij de brandweer geregeld cursussen en opleidingen. Daarnaast ben ik vaak te vinden op het TT Circuit in Assen bij race evenementen op de brandweerauto of in de rescue car.

Ik zal u niet gauw spreken bij een bezoek, maar weet dat ik er alles aan doe om u zorgeloos en veilig weer de weg op te sturen na mijn werkzaamheden aan de auto.