trekhaken banner

 

De zomer komt er nu echt aan! De terrasjes zijn weer open en de zon gaat de aankomende periode volop schijnen. Wilt u ook heerlijk genieten in eigen land? Er lekker op uit met de caravan of met uw (elektrische) fiets? Denk dan aan uw trekhaak!

Trekhaken

De trekhaak van uw auto zorgt ervoor dat u uw caravan of fiets veilig van A naar B kan vervoeren. Wat is er nou mooier dan er helemaal even tussenuit? Lekker een zomerdagje op de (elektrische) fiets of een tijdje met de caravan op de camping! Om dit te kunnen bewerkstelligen is het wel van belang dat u veilig op pad gaat. Met de trekhaakmontage van Stolk Autoservice begint uw vakantie zorgeloos. Hoe fijn is dat?

Fietsendragers

Ook voor de aanschaf van fietsendragers bent u bij ons aan het juiste adres! De fietsendragers zijn daarnaast ook een onmisbaar element van een heerlijke zomerdag weg of een vakantie in eigen land! Monteer uw fietsen achterop uw auto en u bent klaar om te gaan genieten van ons prachtige land!

Elektrische fietsen zijn zwaarder dan normale fietsen en dus is hier ook een ander soort fietsendrager voor nodig. Ook deze zijn bij ons verkrijgbaar. Met de fietsendragers van Stolk weet u 1 ding zeker, u gaat met een gerust hart op vakantie en u kunt optimaal genieten van de fietstochten!

Heeft u op termijn hulp nodig bij het instellen van de fietsendrager voor uw fiets? Ook dan bent u bij ons van harte welkom. Omdat wij bij u in de buurt zitten, behoort dit ook tot de service van Stolk Autoservice!